Contact

Onze locatie

Dankzij de inzet van veel vrijwilligers beschikt Scouting Emmeloord over een prachtig terrein met een eigen clubhuis. Ons clubhuis is tien jaar oud, heeft twee grote ruimtes voor activiteiten en een ruime, goed  ingerichte keuken.

Op het terrein staan bovendien de klimtoren, een materiaalgebouw en een pizza-oven. Ook hebben we een kampvuurplaats gemaakt, met voldoende zitplaatsen er omheen. Er zijn velden voor spelletjes en genoeg ruimte om een (groot) aantal tenten op te zetten.

Het terrein en het clubgebouw gebruiken we in de eerste plaats voor de activiteiten van onze eigen speltakken. Daarnaast verhuren we het aan andere (scouting)groepen. Ook verhuur van materialen, zoals tenten, pizza-oven, is mogelijk.

Voor de verhuurmogelijkheden kunt u terecht op de verhuur website .

Contact

Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan!

Contact gegevens van ons clubhuis:
Sportlaan 46
8302 AZ Emmeloord
0527-699397

Voor afmeldingen voor opkomsten raden we aan contact op te nemen met de leiding of te bellen naar het bovenstaande telefoonnummer (op dinsdagavond, vrijdagavond of zaterdag overdag). Vragen over inschrijvingen, uitschrijvingen of administratieve vragen kun je stellen aan de ledenadministratie via ledenadministratie@scoutingemmeloord.nl
Voor algemene vragen kunt u opnemen met de secretaris op secretaris@scoutingemmeloord.nl of 0653611899

Voor vragen over verhuur kun je het best contact overnemen via de website verhuur.scoutingemmeloord.nl