Het stichtingsbestuur van Scouting Emmeloord is opzoek naar 1 a 2 nieuwe gebouwbeheerders omdat de huidige gebouwbeheerders hun functie na 11 jaar neerleggen.

De gebouwbeheerder is verantwoordelijk voor het onderhouden van onze gebouwen en omvat de volgende taken:

• Aanwezig bij de vergaderingen van het stichtingsbestuur (1x per 2 maanden, ’s avonds)
  • Voert onderhoudswerkzaamheden of herstel werkzaamheden uit of coördineert het uitvoeren hiervan.
  • Is verantwoordelijk voor het uitgeven en het innemen van sleutels die worden uitgegeven aan kaderleden.
  • Verantwoordelijk voor de algemene staat van het clubhuis.
  • Ziet erop toe dat juist onderhoud wordt uitgevoerd aan o.a. blusmiddelen, noodverlichting en de cv installaties.
  • Zorg dragen voor verbeteringen aan de gebouwen waarvoor de stichting verantwoordelijk is.
  • Maken van een jaar begroting.

Spreekt deze klus u aan of kent u iemand die interesse heeft en vindt u of hij/zij het leuk om de handen uit de mouwen te steken. Laat dit ons dan weten door te mailen naar: stichtingsbestuur@scoutingemmeloord.nl