Word vrijwilliger

Scouting Emmeloord is voor verschillende speltakken (welpen van 7 tot en met 11 jaar, en scouts van 11 tot en met 14 jaar) regelmatig op zoek naar enthousiaste leiding of voor andere functies opzoeken naar een vrijwilliger.

Wat er van je verwacht wordt
Als leiding leidt je samen met andere vrijwilligers een groep kinderen, je bereidt samen met de medeleiding de activiteiten voor en je leidt de activiteiten. Eventueel neem je neventaken op je zoals de financiën of het oudercontact. Ook doe je mee aan het voorbereiden, uitvoeren en evalueren van verschillende kampen, zoals een weekend kamp of het zomerkamp.

Wat bieden wij
Scouting Emmeloord biedt alle leiding relevante trainingen en cursussen aan, om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarnaast bieden we natuurlijk een leuke vrijetijdsbesteding

Wie zoeken we
We zoeken iemand die goed kan samenwerken en het leuk vind om onze jeugdleden te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, en die er naar streeft zichzelf ook te blijven ontwikkelen. Daarnaast is het altijd goed als je toegankelijk, creatief, eerlijk en meelevend bent, en je natuurlijk goed met kinderen om kunt gaan.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan een mailtje naar groepsbegeleiders@scoutingemmeloord.nl.
Vermeld daarin in ieder geval je contact gegevens en wat je graag zou willen doen. De groepsbegeleiders nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.