Explorers

Explorers zijn jongens en meisjes tussen de 15 en de 18 en gaat alles nog wat verder dan bij de scouts.

Als explorer ben je nog zelfstandiger bezig en wordt er nog net wat meer leiding geven/nemen van jou verwacht. Bij de welpen en de scouts bedacht elke week de leiding nog een programma, nu draaien we het hele feest lekker om. Ze regelen hun eigen programma, wel onder begeleiding van leiding, maar toch. Wat je dus doet heb je zelf in de hand, (bijna) niks is te gek.

Je bent bezig met vuur, avontuurlijke activiteiten, koken en met regelmaat nog dood gewoon ren spel. Dat allemaal omringd  met een hoop lol en gezelligheid.

Als je denkt dat je alleen maar bij de explorers tercht kan als je al scouting ervaring hebt dan heb je dat dus mooi mis, ook als je nog nooit op scouting hebt gezeten ben je altijd welkom bij de explorers.

speltak logo explorers